Bent u tevreden over mijn dienstverlening laat dan een berichtje achter in het gastenboek.

E-mail 16. jun, 2021

Richard Rolink

Onze boef Harley is jarenlang met Inge meegegaan tot zijn volle tevredenheid. Er was vanaf de eerste dag een klik en hij heeft altijd de grootste lol gehad. In verband met verhuizing heeft Harley helaas afscheid moeten nemen van Inge en van z'n honde-maatjes.
Walkie-Doggie was voor ons als druk gezin een absolute uitkomst en voor Harley een héérlijk tijdsverdrijf waar hij altijd moe maar geheel voldaan van terug kwam. Wij en Harley zullen Inge zeker gaan missen....😢 Ik zou Walkie-Doggie werkelijk iedereen aanbevelen!!

E-mail 19. jan, 2021

Annemarie

Als bij de eerste kennismaking tussen Inge en Jip lag hij op haar schoot. Was goed te doen, het was maar een labrador van 35kg 😂.

Onze Jip vond het heerlijk om met Inge mee te gaan! Zelfs toen het niet meer 'nodig was, hebben we het erin gehouden. Even lekker met andere honden erop uit naar strand en bos. En vaak ook modder, wat wil je als hond nog meer? De volgende hond gaat zeker weer
mee met Inge.



Inge bedankt voor de afgelopen jaren en hopelijk tot snel?

E-mail 28. nov, 2019

Ronic

Mijn stress kip Pepa gaat heel graag met Inge en de andere hondjes mee en geniet! Jammer genoeg zijn we net verhuisd, dus we moeten haar gaan missen. We kunnen haar absoluut aanbevelen als een betrouwbare, lieve en enthousiaste honden uitlaatservice. We
hopen dat voor Pepa ook in Alphen ad Rijn zo'n lieverd vinden. Bedankt voor alles Inge! Pootje van Pepa.

E-mail Website 7. mei, 2019

petra van gent

Geweldig hoe je mijn ongecoördineerd groot beest onder controle had en plezier deed! Applaus en ik zal je overal aanbevelen!

E-mail 12. apr, 2017

Geeske

Doopey en Neelis hebben inmiddels een eigen jodelkreet voor Inge !

Ze zin door het dolle heen als ze mee mogen.

Komt Inge niet voor de honden, maar voor mij zij ze ontzettend boos en lopen ze te mopperen.

Overduidelijk dat Inge een topper met honden is !

E-mail 26. jan, 2017

Tamara en Denny

Wat hebben onze twee honden het naar hun zin bij jou! 'Inge' is binnen een korte tijd al een begrip geworden thuis. Ze zijn bij het horen van de naam gelijk enthousiast. Bedankt Inge voor de goede verzorging!

E-mail Website 10. jan, 2017

DovieStrom

Veel foto's van leuke honden.

E-mail 5. jan, 2016

Ada van Kooten

De beste wensen voor het nieuwe jaar.Osito mist de uitstapjes en zal blij zijn als zij i februari terug is.Je bent geweldig, Inge!

E-mail 10. dec, 2015

Juultje

Wij mogen af en toe gebruik maken van Inge's diensten. Ook dit is mogelijk.

Wij zijn heel blij met haar. Sam heeft slechte gewrichten, hier wordt rekening mee gehouden. Hoewel Sam wel met 4 poten tegelijk de lucht in springt als Inge hem op komt halen ;-). Hij is dol op haar...

E-mail 10. dec, 2015

Jennifer En Zoë

2x per week gaat ons Rana met Inge mee en straks 3x als mijn dochter in Praag gaat studeren. Niets is haar te veel in de zomermaanden haalt ze Rana op in Renesse en in de winter in Zierikzee. Rana is beetje een tut net als haar baasjes. Maar ze is sociaal
met andere honden zo opgeknapt bij Inge dat we hopen dat er nog vele jaren bij komen. Dus wij zeggen bij twijfel WEL doen!

E-mail 11. nov, 2015

Trude

Ook al hebben wij voor Haley niet vaak Inge nodig, toch blijft het een goed gevoel het hele jaar door dat je iemand achter de hand hebt die vertrouwd voor haar is en waarmee je gemakkelijk af kunt spreken. Ze kan lekker thuis blijven (niet naar pension)
en toch een leuke dag hebben. Ze is helemaal relaxed als we thuis komen. Pas zag ze Inge toevallig in Zierikzee en was helemaal blij om haar te zien. Echt fijn dat het zo kan.



Inge, nog heel veel jaren plezier met je bedrijf. Wij zouden het ook heel fijn vinden hier nog lang gebruik van te kunnen maken.

E-mail 7. nov, 2015

Carla

Toppie Walkie-Doggie

Inge is super goed met onzekere honden.

Door haar kennis, kunde, ervaring, weet ze op een natuurlijke rustige manier het vertrouwen van de hond te vinden, zodat deze zonder problemen door Inge mee genomen kan worden op een ontspannen wandeling. Yara is blij met jou en wij idem dito. Thank You Inge.


E-mail 17. apr, 2015

Katja van Noort

Bo is helemaal gelukkig wanneer ze met Inge mee mag! Super!

E-mail 27. feb, 2015

Esther

Wat me meteen opviel was dat de zorg echt aanpast wordt aan de behoeften en het specifieke karakter van mijn hond.

Bovendien merk ik als ik weer thuis kom aan mijn hond dat ze veel warmte en positieve aandacht heeft gekregen.

Het is héél fijn om na een lange dag werken zonder schuldgevoel thuis te komen en te zien dat je hond goed verzorgd, lekker ontspannen en in balans is...

Inge is zeer professioneel en toegewijd. Walkie-Doggie is een aanrader!

Meest recente reacties

01.11 | 08:32

Toby gaat om 9.30 sjaggy in zijn mand liggen mokken. Vandaag komt Inge niet. Als dan ook nog buurhond Mickey wel mee mag, berg je dan maar

Een teken dat Inge een super co-baasje is !

16.06 | 13:15

Super uitlaatservice, Inge had een super klik met onze hond en stuurde zeer regelmatig ook leuke foto's en filmpjes door. Harley, onze boef, heeft het altijd geweldig naar z'n zin gehad bij Inge

27.02 | 17:14

Deskundig en enthousiaste uitlaatservice. Kelvin ging graag met haar mee. En de filmpjes die Inge altijd maakte en mij toestuurde maakte dat ik mee
kon genieten.

26.05 | 13:05

Beste Inge,

Wij hebben een beagle pup, nu 9 weken. En zouden graag gebruik willen maken van de uitlaatservice op de vrijdag. Is dit mogelijke?

Vriendelijke groet,
Laura Henderikx

Deel deze pagina